Friday, 14 March 2014

ЗА или ПРОТИВ забраната за пушене?

10 comments:

 1. Zashto triabva brutalno da se nalagat sankcii sled kato vremeto pokaza vav SHTATITE kak izglejda tova.KONTRABANDA...........!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KAKAV SI TI VE GQUR?? BNQMA DA POSHISH!

   Delete
 2. забрана на пушенето ,макар ,че съм пушач

  ReplyDelete
 3. Аз съм против забраната, защото не е редно някой да забранява нещо, което е разрешено от закона. Всеки собственик трябва да има право да избере какво да бъде заведението му - за пушачи или без цигарен дим.

  ReplyDelete
 4. За, забраната за пушене!!! Но според мен, след 23.00ч до 6.00ч да не важи в нощните заведения! Все пак има и хора, които искат да си пушат в нощният бар или дискотека!!!

  ReplyDelete
 5. Аз гласувах против, първо защото съм съгласна с тези които твърдят, че пушенето е порок, но и алкохола е. Ако се върнем в действителността ще разберем, че в България хората отиват на заведение главно защото се отдават на пороците дали това ще е алкохол, цигари, чалга, жени и т.н. Освен това се нарушава и правото на избор на търговците те сами трябва да избират дали заведението им ще печели от нашата порочност или не.

  ReplyDelete
 6. Твърдо съм за! Писна ми в заведенията да смърди.

  ReplyDelete
 7. Смешна работа! Цялата страна се оправи, всичко цъфти и връзва и най-големите Престъпници в държавата са пушачите! Проблем номер едно е : Да пушат или да не пушат?! И всички само с това се занимават, защото разбира се както казах по-горе, проблеми други няма.

  ReplyDelete
 8. Никакви компромиси с злото! Трябва да се забрани и да се налагат санкции , никой няма право да трови децата ни ,нито нас !

  ReplyDelete
 9. Аз не пуша. Мисля че тази забрана е прекалена, правото на избор е нарушено както на собствениците на заведения така и на клиентите! Мисля че заведения с зали за пушачи и непушачи и нощни заведения с режим след 22ч да се пуши е най-удачен. А другото мислене с налагане на санкции и забрани е глупост, не само цигарите са вредни, алкохола е не по-малко вреден, много храни също са вредни, ако всичко вредно забраним ще трябва да живеем в колиби в гората и да се храним с корени и тревички. Човек има глава на раменете и сам трябва да реши с какво да се хране, пие, пуши.. и т.н. Относно децата всичко е до възпитание, ако възпиташ детето си да прави само правилния избор, няма място за притеснение, а санкции и забрани понякога се постига обратния ефект.

  ReplyDelete